Stefan Buzurović je rođen u Beogradu. Nakon završene srednje medicinske škole završio je Akademiju umetnosti u Beogradu u klasi profesora i glumca Predraga Ejdusa. Njegova prva uloga je u filmu Ruski car (1993), a zatim je poneo jednu od glavnih uloga u seriji Radio-televizije Srbije Neki novi klinci (2002-2003). Nakon toga pojavljuje se u mnogim televizijskim serijama kao što su Larin izbor, Miris kiše na Balkanu, Ono kao ljubav, Istine i laži, Junaci našeg doba…

Pored toga, Stefan je i pozorišni glumac, nastupao je u gotovo svim beogradskim pozorištima, a najviše uloga je odigrao u Narodnom pozorištu gde i danas igra u predstavama Velika drama i Hasanaginica.

Trenutno vodi popularnu emisiju „TV Čorba“” na TV B92 kao i emisiju Auto moto show na istoj televiziji najpre sa sa suprugom Danijelom Buzurović sa kojom ima sina Nestora i kćerku Klaru.

Moje predivno iskustvo je zapocelo 2002. Godine kada sam se susrela sa Tupperware proizvodima koji su od prvog momenta izazvali veliko oduševljenje. Na prvi pogled sam shvatila da će mi olakšati i uljepšati boravak u kuhinji.

Poželjela sam da svoje oduševljenje prenesem i na druge! Posude su se pretvorile u posao, ubrzo sam postala Unit Manager, a 2012. godine Tim Lider, a 2015. godine distributer za Srbiju. 

Tupperware mi je donio mnogo više. Velika druženja, divna putovanja i mnogo poznanstva. Osobe sa kojima sam se susretala su obogatile moj život.

Hvala Tupperware-u na velikim mogućnostima koje pruža!