Enis Bešlagić je bosanski glumac. 2000-ih je glumio u nekoliko filmova poput Gori vatra (2003.), Ljeto u zlatnoj dolini (2003.), Ivkova slava (2005.), Ram za sliku moje domovine (2005.) i Sve džaba (2006.). Glumio je u televizijskoj seriji Naša mala klinika od 2004. do 2007. Bešlagić i bosanski glumac Milan Pavlović utjelovili su komični dvojac Mujo i Haso u humorističnoj seriji Mujo & Haso Superstars iz 2004. godine. Pojavljivao se u bosanskim televizijskim serijama Lud, zbunjen, normalan i Viza za budućnost, kao i u serijama u susjednoj Hrvatskoj poput Odmori se, zaslužio si i Cimmer fraj. Bešlagić je tumačio lik Mirona Firdusa u humorističnoj seriji Federalne televizije u prve dvije sezone (2013.–2014.), a od 2015. godine član je žirija u hrvatskom pjevačkom natjecanju Zvjezdice.

Mirela je član Tupperware od 1997.g. Ušla je u porodicu Tupperware sa nepunih 17 godina. Danas 24 godine poslije i dalje vjeruje u sve ono što Tupperware predstavlja. Kvalitet Tupperware proizvoda je bio presudan da toliko dugo ostane u Tupperware svijetu. Nesebično svima dijeli priliku koju Tupperware pruža.
Poziva sve vas da se pridružite i osjetite čari Tupperware proizvoda.

Tomislav je dio Tupperware obitelji više od 10 godina. Istinski vjeruje u Tupperware vrijednosti i kvalitetu naših proizvoda. Njegovo iskustvo i znanje dat će vam idealne smjernice kakve sve koristi možete imati od naših proizvoda i kako vam to uvelike može olakšati život.